Vánoční trhy | křest našeho nového CD!

by - listopadu 27, 2016

Ahoj všichni! Letos jsem se těšila na Vánoce ještě více než obvykle a to hlavně proto, že náš školní sbor - Sbor Dvořákova gymnázia vystupoval na jedné z vánočních akcí na Staroměstském náměstí a to hlavně za účelem pokřtění našeho čtvrtého alba. Na tuto akci jsem vás chtěla vzít s sebou a tak jsem se snažila fotit kde se dalo a to i na pódiu. :)

Sbor...


Musím říct, že výzdoba na náměstí vypadá skvěle. Stromeček je podle mě moc povedený a jeho rozsvícení se koná asi každou hodinu (myslím :D). Je to trochu zvláštní, ale tak proč ne. Já jsem si jeho rozsvícení užila přímo z pódia a byl to skvělý zážitek. 





Za pódiem jsme měli postavenou takovou menší backstage ve stanu, kde byl přímotop a nádoba s čajem, takže jsme alespoň nemrzli. Akorát mě trochu děsili securiťáci, kteří pořád přísně celou backstage střežili. :D



Celkově pódium bylo také moc pěkně postavené, akorát reflektory možná trochu moc svítily do očí, ale to je tak všude. Moc se mi líbila jeho výzdoba a bylo pěkně prostorné. 






Byl to opravdu úžasný zážitek. Za celé ty roky co v našem sboru zpívám jsme nikdy neměli takhle velké publikum. Akorát ta tréma no.. :D Lidé tleskali, zpívali s námi, fotili si nás, natáčeli a jásali. Zpívali jsme hlavně klasické koledy, ale i nějaké anglické a také vlastní tvorbu. 
Akorát jsem se hodně bála, že něco pokazím, protože jsem nebyla na dvou zkouškách a taky že pokazila - asi dvakrát jsem spletla slova, tak snad si nikdo nevšiml :D.



Za náš sbor jsem neskutečně ráda. Měla jsem tu možnosti podílet se již na druhém CD a zpívala jsem na tolika akcích, že to snad ani nespočítám. Nejvíce jsem vděčná naší paní profesorce, která všechny akce organizuje a plně se nám věnuje.

Křest! 



A úplně na konec bych vám chtěla poděkovat za každý váš komentář a podporu. Jste skvělí! :)

You May Also Like

4 komentářů