7 věcí, které mi přineslo blogování

by - února 04, 2017

Ahoj všichni! Brzy to bude rok, co jsem založila svůj úplně první blog a musím říct, že jsem se toho od té doby díky blogování hodně nového dozvěděla a naučila. Připravila jsem si pro vás tedy článek o tom, co mi vlastně můj necelý rok v blogování přinesl a věřím, že se v tom každý bloger najde :).


1. Pokroky v psaní

Když se podívám na svůj úplně první článek na svém prvním blogu (mám ho hozený jen jako soukromý), tak musím říct, že se můj styl od té doby hodně změnil a hlavně zlepšil, za což jsem moc ráda. Naučila jsem se lépe používat a obměňovat slova, zlepšila jsem si slovní zásobu a celkově jsou mé články mnohem srozumitelnější a lepší než kdysi. 


2. Noví lidé 

Opravdu se mi líbí, jak blogerky na české i slovenské blogerské scéně spolupracují - zanechávají si milé komentáře, ale nebojí se ani kritizovat (kritické komentáře mám mimochodem moc ráda, je dobré vědět, co člověk dělá špatně). Takže vám všem moc děkuji za milé a kritické komentáře! Moc si jich vážím. :)


3. Sdílení myšlenek

Když mám dobrý nápad, dobrou myšlenku a nebo nějaký názor, líbí se mi, že to můžu sdílet s ostatními a dovědět se i jiné pohledy na danou věc.


4. Mohu vyjádřit sebe samotnou

Na mém blogu je vše přesně tak, jak chci jen já sama. Nikdo mi do toho nemluví, nikdo mi neříká, co mám dělat a to se mi líbí. Blogování je činnost, kterou lze dělat milióny různými způsoby a je jen na nás, jak to uchopíme. 


5. Rozšířila jsem si obzory

Díky blogování jsem se dozvěděla hrozně moc nových věcí. Z jedné části proto, že jsem začala číst stovky nejrůznějších blogů od nejrůznějších lidí a z druhé části proto, že jsem se já sama začala více zajímat o okolní svět. Když mi scházela inspirace k napsání článku, prostě jsem zkusila něco nového, občas i něco šíleného a to mě hrozně posunulo dál. 


6. Skoncování s leností

Dřív jsem byla o dost lenivější, než teď. Dokopat se k učení pro mě bylo na hodiny, ale díky psaní článků jsem začala být mnohem produktivnější a to se určitě dost odrazilo i na mých studijních výsledcích. 


7. Mám se radši

Když napíšu článek a mám k němu milé komentáře, vždy jsem na sebe opravdu pyšná a buduji si tím lepší sebevědomí, ale to hlavně díky Vám!!!

Určitě to není vše, co jsem díky blogování získala. Celkově si připadám jako lepší člověk. Cítím, že dělám něco, co má alespoň z části smysl a jen neztrácím čas. Blogování mě i můj život posunulo na novou úroveň, která se mi moc líbí. Když jsem začala, vůbec jsem si nemyslela, že u toho vydržím, ale jsem ráda, že to tak dopadlo.  
Úplně nakonec bych vám všem znovu chtěla moc poděkovat za podporu a milé komentáře!


Našli jste se v tom také? 

Co přineslo blogování vám?




You May Also Like

25 komentářů

  1. Pěkný článek. :) Já jsem hlavně ráda, že články, které jsem si původně psala jen sama pro sebe jako svůj deníček, čte i někdo jiný. :) Ráda se podělím o své názory, recepty a podobné věci. Jinak - k té knize Bajky barda Beedleho - určitě neváhej. :) "Bajky" jsou moc pěkné. Hrozně rychle se to četlo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Opravdu je hezké vidět, že naše názory baví i někoho jiného :) Určitě si ty bajky pořídím.

      Vymazat
    2. Díky za komentář. :) Já ta křídla miluju. :D Bajky pořiď, jsou fajn.

      Vymazat
  2. Moc pěkné věci a musím souhlasit :) Určitě by se našlo i mnohem víc věcí :)

    Cacorka z Prahy

    OdpovědětVymazat
  3. Krásny článok, presne tak :) s každým bodom sa stotožňujem.

    Flung out of space

    OdpovědětVymazat
  4. S tým pokrokom v písaní úplne súhlasím :) tak isto som u seba zaznamenala aj pokrok čo sa týka fotiek k článkom :)
    A blogovanie mi prinieslo aj nové možnosti písania pre internetový magazín, za čo som veľmi vďačná. Ďalej som mala možnosť objaviť zahraničné blogy. Sledujem hlavne ruské a aj takouto formou sa môžem zdokonaľovať v jazyku.
    World of Nicol

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, hele také čtu ruské blogy, tak jsem ráda, že nejsem sama :D :)

      Vymazat
  5. S tím prvním bodem u sebe také souhlasím, sice mluvím pořád normálně, ale co se týče psaného projevu, také jsem se zlepšila. Určitě je to i kvůli tomu, že se snažím hodně číst :) Taktéž souhlasím s tím, že se mi všechny práce psaly mnohem lépe, když jsem psala :)))

    xoxo-ronnie.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Napísala si to naozaj krásne :) V písaní som sa zlepšila aj ja a možno by som doplnila ešte bod, že vďaka blogu som aj zistila, čo v budúcnosti chcem robiť a čo by ma bavilo :) Asi si tento článok vezmem ako inšpiráciu na jeden nový môj (dúfam, že to nebude vadiť! :) )
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :). Určitě to nevadí, klidně se inspiruj :)

      Vymazat
  7. Napsala jsi to moc hezky, i když se toho najde určitě i víc. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Taky mi blog přinesl pár nových lidí ;) A hlavně je to místo, kde se můžu vyjádřit a psát o čem chci a někomu třeba mými články, pomoc, poradit nebo někoho inspirovat, to se mi na tom líbí :)

    www.double-claire.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Úplně přesný! Ve všem s tebou souhlasím! Mám tvůj blog hrozně ráda a doufám, že ti ještě hodně dlouho vydrží! S láskou JORIES.

    http://basic-whitegirl.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  10. Blogování má určitě hodně pozitivních přínosů :) hlavně můžeš vyjádřit nějakým určitým způsobem sama sebe a může ti to pomoc i po psychické stránce :) já s blogováním začínám, ale už ted si sem téměř jistá, že si ho zamiluju :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, přeji Ti hodně štěstí do budoucna :)

      Vymazat
  11. Zlepšení psaného projevu je důvod, proč se snažím blogování držet, i když jsem se ještě tak úplně nenašla, pokud jde o zaměření blogu. Ale to je taky věc, o kterou nás blogování obohacuje - hledání sama sebe, svých priorit, uspořádání myšlenek. To se mi líbí :)

    OdpovědětVymazat