Day at Prague | Kavárna Kočičí

by - února 03, 2017

Ahoj všichni! Dnes máme pátek a jelikož jsem studentka, tak mám pololetní prázdniny. Před necelým měsícem jsem měla Narozeniny a mamka mi tenkrát slíbila, že se zajdeme podívat do nějaké kočičí kavárny a jak slíbila, tak učinila.



Předem bych se ještě chtěla omluvit, že některé fotky nejsou úplně ideální, protože tam bylo dost šero a také nemám až tolik fotek interiéru, protože tam bylo dost lidí a připadalo mi blbé je fotit. 
Rozhodovali jsme se tak nějak na rychlo, takže jsme z několika kaváren, které v Praze jsou, vybrali Kavárnu Kočičí v Křižíkově ulici a myslím, že jsme vybrali dobře. Ráno jsme si tam předem zarezervovali stůl na čtvrtou hodinu a pokud bychom to neudělali, asi by tam pro nás už volné místo nebylo, protože měli vážně narváno. 
Ve čtyři hodiny jsme tedy dorazili na místo a velmi milá obsluha nás odvedla k našemu stolu ve spodním patře kavárny. Prostředí se mi opravdu líbilo, v přízemí mají pokladnu s výběrem dortů a zákusků a ve sklepení je vybudované útulné místečko se stoly, židlemi, pohovkami a především s kočičkami! 









Tím, že tam bylo hodně lidí mi kočičky přidaly trochu vylekané a moc se nemazlily, ale i tak to bylo vážně fajn. Běhaly tam mezi námi a občas přiběhly a nechaly se pohladit. 
S mamkou jsme si objednali obě to samé - oříškové cappuccino a Oreo dort, který byl vážně skvělý. Akorát teda docela vtipný bylo, když nám přinesli naší objednávku a přiběhla k nám jedna kočička, která vyskočila a packou hrábla mamce do dortu. Nebylo to nějak moc, ale ani jedna jsme to nečekala, protože naše Princezna tohle prostě nedělá :D. Zasmáli jsme se tomu. :)





Jinak to byl super zážitek a já, jako milovník koček, jsem si to vážně užila. Příjemná atmosféra, milá a vstřícná obsluha a hlavně kočičky! Takže pokud někdo nevíte, co v Praze podniknout, nebo kam jít na kávu, určitě vyzkoušejte Kavárnu Kočičí v Křižíkově ulici, je to pěkný zážitek :).

A také bych to nebyla já, kdybych si v Praze něco nekoupila... :)


bralette: H&M - 399 Kč
tričkové šaty: H&M - 249 Kč
sportovní leginy: C&A - 198 Kč

Co říkáte na Kavárnu Kočičí vy?

You May Also Like

9 komentářů

  1. Tento typ kaviarni milujem, v Olomouci tam skoro stále chodím:) veľmi príjemné prostredie a milujem mačky, to myslím že hovorí za všetko:D

    OdpovědětVymazat
  2. O takových kavárnách jsem již slyšela, ale nikdy jsem se tam neodvážila opravdu jít. :D Vypadá to, ale velmi dobře. A ten Oreo dort? Prosím! Musel být skvělý!
    S láskou JORIES:

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou to skvělá místa, určitě někdy nějakou navštiv :) a ten dort byl opravdu skvělý :)

      Vymazat
  3. Zlaté :) Pěkné fotky, hezký podnik, v Olomouci chodím do jedné ráda, mají tam také ty pravidla, který jsou prostě potřeba. Jsem ráda, že podobný podniky existují :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, také jsem za takovéto podniky moc ráda :)

      Vymazat
  4. V podobnej kaviarni som ešte nebola, ale tento nápad sa mi páči a veľmi! :) xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovědětVymazat