Spring outfits inspo

by - března 02, 2017

Ahoj všichni! Ani nevíte, jak moc se už těším, až bude opravdu jaro. Sice už je venku krásně (kromě hodně větrného dneška), ale stále to nějak není ono. Dnes ve škole jsme měli první hodinu suplovanou a mně se moc nechtěla dělat zadaná práce, tak jsem si řekla, že pro vás v Polyvore stvořím nějaké jarní inspirativní outfity. Upřímně jsem to za tu první hodinu vůbec nestihla a nakonec jsem na tom pracovala celý den. Nesnažila jsem se to dělat podle nějakých trendů, které jsou dané na jaro 2017, ale spíše podle toho, co se líbí mně a co ráda na jaře nosím, tak doufám, že se to bude líbit i vám. 


Tento outfit bych si já osobně na sebe asi nevzala a to ne proto, že by se mi nelíbil (líbí a moc), ale není to tak úplně můj styl a nesluší mi to. Každopádně kdyby mi takovéhle věci slušely, asi bych je nosila pořád. Hodně se mi začaly líbit boyfriendy s velkými dírami. 


Tohle bych si na sebe vzala klidně hned. Sama mám ve své skříni jeden křivák, který je na jaro naprosto dokonalý a nosím ho hodně často. Podobné šaty jsem už hodněkrát zahlédla v H&M a v C&A a uvažuji o jejich koupi. Co na ně říkáte vy?


Upřímně na mě tento outfit působí hrozně příjemně (musím se přeci pochválit :D). Sháním nějakou podobnou květovanou sukni, protože podle mě vypadá vážně moc krásně a rozzáří jakýkoliv outfit. 


V poslední době mě vážně zaujala hipsterská a vintage móda. Hodně se mi líbí květované šaty v tomto stylu a připadá mi, že v C&A mají hipsterské a vintage kolekce docela často, takže se tam asi vydám a něco si nakoupím. 


Tento outfit je hodně jemný. Moc se mi líbí denimová halenka a kdybych někde v obchodě narazila na nějakou podobnou, tak bych si jí asi vzala. 

Snad se vám dnešní článek líbil, protože mě ohromě bavilo vytvářet tyto outfity. Snažila jsem se je dělat tak, aby všechny nebyly úplně stejné a zastupovaly vždy alespoň trochu odlišný styl. Na jaře se podle mě nosí snad nejhezčí oblečení celkově - člověk si může vzít jak džíny, tak i sukni nebo šaty a to mám na tomto období opravdu moc ráda.
Přeji vám hezký zbytek dne!

Jaký outfit se vám líbí nejvíce?

You May Also Like

31 komentářů

  1. Tak ten první outfit? ou god. Ne fakt, líbí se mi všechny, ale ten první je prostě geniální ve všech směrech :D

    OdpovědětVymazat
  2. Wow! Boží outfity! :) Vzala bych si úplně všechny.

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkné outfity moc se mi líbí, ale úplně nemůžu říct který nejvíc. Hold z každého se mi líbí něco, ale nejlepší je ta květovaná sukně, tak jako ty bych taky jednu chtěla :)
    Inspiration by Linda

    OdpovědětVymazat
  4. První outfit je pro mě nejlepší, asi proto, že se sama do toho stylu oblékám a je pro mě nejpohodlnější :) jinak všechny ostatní jsou povedené :)

    OdpovědětVymazat
  5. Outfity jsou všechny krásné!! :) První je obzvláště povedený, přesně můj styl! :)
    THE WORLD BY MARIA

    OdpovědětVymazat
  6. Outfity se mi líbí všechny! Nedokázala bych si vybrat jeden, ale z každého se mi líbí nějaká věc! :D ♥ Už se teším až bude ještě větší teplo! Sukně, šaty, kraťasny.... Ach bože!!! ♥♥♥ :D
    Krásný článek! :) ♥
    S láskou
    ♥JORIES♥

    http://basic-whitegirl.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  7. Mě se nejvíce líbí druhý a třetí. Druhý se ke mně hodí víc a rozhodně bych ho na sebe vzala. Až na ty boty, ty bych volila jiné :)

    Travel with Marky || Život v Americe

    OdpovědětVymazat
  8. Nejvíc se mi líbí první... já se taky nemůžu dočkat jarního počasí. Je to mé nejoblíbenější období. A máš naprostou pravdu, že máš větší výběr, co se oblékání týče.. rifle,sukně, šaty. Například zimu nemám moc v oblibě, člověk je zabalený v bundě a nemůže ani světu ukázat jakou si pořídil pěknou halenku! :D

    OdpovědětVymazat
  9. Ten prvý, totálne moje farby!:) Ale ten druhý je nádherný!!

    Saja Frey Blog

    OdpovědětVymazat
  10. Nemám v poslední době nijak vyhraněný styl, takže bych si na sebe vzala klidně všechny outfity:) Akorát ten disco batoh už je na mě trochu moc:) A ta květovaná sukně je úžasná ♥

    OdpovědětVymazat
  11. Mně se asi nejvíce líbí ty poslední dva. :))

    OdpovědětVymazat
  12. Ani neviem, ktory sa mi paci najviac, vsetke su super :)
    LIFE IN PICTURES BY LU

    OdpovědětVymazat
  13. Moc pěkné outfity! Za mě nejlepší ten třetí. :)

    estervalcharova.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  14. Tolik nádherných kousků pohromadě :) Nad těmi podobnými pruhovanými šaty jsem uvažovala, ale poté jsem usoudila, že nejsou tím pravým ořechovým pro mě :) Náhodou nevíš, odkud je ten vintage batůžek, ten hnědý, nebo kde by se dal nějaký podobný sehnat? :)
    Yane nee

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) nevím odkud je, ale podle mě jsem zahlédla podobný v Bershce :)

      Vymazat
  15. Všechny!♥ Jediná 1 se ke mně nejméně hodí.
    Blog na zabití

    OdpovědětVymazat