Okenní HAUL | Vánoce 2016

by - prosince 29, 2016

Ahoj všichni! Dnes jsem vyrazila po docela dlouhé době do Prahy na nákupy a chtěla jsem se vám pochlubit se svými úlovky. Upřímně jsem vůbec nevěděla, jak bych vám ty věci měla na fotkách co nejlépe ukázat a napadlo mě jen to, že bych je dala na ramínko a pověsila je na kličku od okna :D. Předem se omlouvám, že ty fotky možná nejsou v nejlepší kvalitě, protože můj lustr v pokoji není zrovna dvakrát profesionální osvětlení, ale myslím, že zas tak strašné nejsou :). Tak jdeme na to!



Začnu tedy tímto tričkem... Jsem opravdu velká fanynka AC/DC a z celého svého srdce je zbožňuji, takže jsem tam ho tam prostě nemohla nechat. 

cena: 349 Kč
značka: H&M


Už docela dlouho jsem si chtěla koupit bomber, ale úplně se mi nechtělo za něj dávat tisícovku (obvyklá cena), ale tenhle jsem objevila ve slevě z 1000 na 250!!!!! Nemohla jsem si ho nevzít. Mám z něj obrovskou radost. Pak tam měli ještě o stovku dražší a taky byly moc pěkné.
cena: 250 Kč
značka: H&M


Dalším kouskem za skvělou cenu jsou tyhle kalhoty, které mají takovou hodně tmavě zelenou barvu (na fotce to moc není poznat) a mám z nich také ohromnou radost :).

cena: 250 Kč
značka: H&M


Dále tu mám tenhle skvělý dlouhý svetr, který mi ale přinesl Ježíšek, takže vám nemohu říct jeho přesnou cenu, ale moc to nebude, protože Ježíšek by určitě nedal za svetr více jak 600 Kč..
značka: H&M


Tohle je spíše takový letní kousek, ale připadal mi takový originální a líbila se mi jeho barva, tak jsem si ho vzala :).
cena: 350 Kč
značka: New Yorker


Předem se vám chci omluvit, že je to tričko tak pomačkané, ale asi se mi po cestě v tašce zmuchlalo a byla jsem líná ho přežehlit :D.

cena: 300 Kč
značka: New Yorker



Sháněla jsem nějaké společenské šaty a tyhle mi padly do oka hned na první pohled. Jsou zlevněné o 500 Kč a měli je tam ještě v černé a zezadu mají čupr mašli :D. Celkově tam teď bylo na společenské šaty dost slev :).

cena: 499 Kč
značka: Reserved


Posledním kouskem jsou tyhle další společenské šaty, které jsem v tom obchodě také nemohla nechat, protože byly zase strašně levné :D. Byly tam ještě v černé barvě.

cena: 400 Kč
značka: New Yorker

Ještě mám z H&M jedny kalhoty, které stály 350 Kč, ale už jsou ve špíně a nechtělo se mi pro ně chodit dolů do koupelny :D.

Doufám, že se vám Haul líbil a určitě zajděte do H&M dokud tam jsou ty slevy, protože se tam dá pořídit hodně prima věcí za dobrou cenu. Já konkrétně jsem byla v H&M v Palladiu. Časem určitě čekejte nějaké outfity, protože to oblečení vypadá naprosto jinak na člověku než takhle pověšené :).

Užijte si zbytek roku! 






You May Also Like

10 komentářů

  1. Bombera je fakt nádherná, ja som tiež niekoľkokrát nad ňou rozmýšľala ale nakoniec som v Tescu našla jednu, ktorá sa mi páčila ešte viac :) Tiež sa mi veľmi páči sveter od Ježiška, vyzerá tak pohodlne, že sa do neho "zabalíš", keď ti je zima :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už jsem ten bomber sháněla docela dlouho, děkuju :)

      Vymazat
  2. Skvělé kousky sis pořídila! Já dnes viděla krásný bomber v F&F, ale už neměli vel. 36 :( Tak třeba příště...
    Meet My Lovely World

    OdpovědětVymazat
  3. Nádhera. Na ten svetřík jsem taky koukala a přemýšlela jsem, že si ho vezmu, ale mam tu oblečení víc než dost, takže jsem ho nakonec nebrala. Oboje šaty jsou krásné, hned bych je brala a až pojedu na nákupy, tak se hned po nich půjdu podívat :)

    Inspiration by Linda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :).. Určitě se po těch šatech podívej, za tu cenu jsem vážně skvělé :)

      Vymazat
  4. Uch, pořídit tolik věcí mi trvá snad celý rok. :D

    OdpovědětVymazat