Classy looks

by - února 12, 2017

Ahoj všichni! Zítra ráno odjíždím do Brna, protože mám jarní prázdniny a vracím se pravděpodobně až ve čtvrtek, takže tu pár dní nebudu. Do Brna jedu s taťkou za příbuznými, takže určitě později čekejte nějaký příspěvek o Brně, které naprosto miluji. O tohle tu však ale nejde... Dnes jsem si pro vás připravila článek, ve kterém vám představím můj v poslední době hodně oblíbený klasický styl a hlavně základní kousky, které by ve vašem šatníku neměly chybět, pokud chcete vypadat "classy".
Klasický styl jsem si oblíbila především proto, že vypadá dobře za každých okolností - dá se nosit jak do školy, tak i na různé společenštější akce.


Správné kalhoty

Určitě by vám neměly chybět kalhoty ve dvou barvách - bílé a černé a také úplně obyčejné modré džíny. Dají se totiž kombinovat úplně se vším a nikdy s nimi nic nezkazíte. Hodí se také kalhoty a džíny do krémových, světle růžových, béžových a šedých barev.




Malé černé

Malé černé šaty by neměly chybět snad žádné ženě, protože pravděpodobně nikdy nevyjdou z módy. Jsou snad v každém obchodě a existuje stovky různých střihů.

Sáčka a kabáty

Bez těchto prvků se prostě klasický look nemůže obejít (pokud tedy zrovna není 30 stupňů). Sáčka a kabáty jsou sice dražší kousky, ale podle mě stojí za to do nich investovat - vydrží vám, jsou praktické a určitě je unosíte. 


Vršky

Je opravdu úplně na vás, jaké topy si vyberete. Dnes najdete opravdu tisíce nejrůznějších klasických svetrů. triček, tílek, košil... Snažte se volit hlavně černé a jemnější barvy jako je krémová, béžová, bílá, světle růžová, světle modrá, lososová a tak dále.

Doplňky, tašky a boty

Vše opět volte v černých a jemných barvách. Moc hezky klasický look doplní klobouky, sluneční brýle a velké šály. Boty vybírejte vkusné, jednoduché a spíše jednobarevné. 

Na závěr pár inspirativních outfitů...







Nemůžu říct, že většina mých kousků ve skříni je klasických, ale mám jich poměrně dost. Já prostě nejsem člověk, který se obléká jen do jednoho jediného stylu. Baví mě, že můžu být každý den někdo úplně jiný - občas rockerka v tričku AC/DC, občas elegantní dáma, občas sportovní pohodářka a tak dále... Máte to také tak?

Jak se líbí klasický styl vám?

You May Also Like

18 komentářů

  1. Tenhle styl mám ráda a nosím ho docela často. Občas si ale říkám, že bych měla trošku myslet na to, abych nevypadala jako "šedá myš" a začít nosit víc křiklavé barvy. :) Uvidíme.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, je dost lehké přehoupnout se z klasického stylu na šedou myš. :)

      Vymazat
  2. Klasický styl mám ráda, ale na oblečení oceňuji hlavně originalitu, nemusí být do očí bijící. :) Mimochodem, mám pocit, že najít dokonalý džíny je nadlidský úkol. :) :D
    Yane nee

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Originalita je vždy důležitá :) to je pravda.. Ano, najít skvěle padnoucí džíny je jedna z nejtěžších věcí vůbec :D

      Vymazat
  3. Pěkně uspořádaný článek :) pár klasických kousků doma mám, ale ještě bych potřebovala nějaké doplnit, jinak v oblékání asi nemám úplně vyhraněný styl :)

    OdpovědětVymazat
  4. Osobně jsem spíše sportovní typ, ale neodmítnu ani klasický a elegantní styling :)

    OdpovědětVymazat
  5. Doplňky podle mého dokáži udělat hodně a dokáží outfit pozvednout na úplně jiný level a nebo ho také shodit. Já jsem spíš zastánce sportivnějšího stylu, ale souhlasím s tím, že základní věci jako černé, modré a bílé kalhoty nebo rifle by měla mít ve skříni každá holka, stejně jako malé černé :)

    OdpovědětVymazat
  6. Mne sa klasicky styl paci velmi, len ho akosi na sebe neviem aplikovat uplne..:O
    LIFE IN PICTURES BY LU

    OdpovědětVymazat
  7. Toto je presne to čo mám rada. Sama ako keby som hľadala svoj štýl. Ale milujem kabátiky, saká, aj sukne do áčka alebo dlhé obtiahnuté a cardigan či košele :) v tomto som sa naozaj našla

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda, že jsi se našla. Je to opravdu hezký styl, snad nikdy nevyjde z módy :)

      Vymazat
  8. Ja si na obliekaní veľmi nepotrpím. Skrátka nosím to, v čom vyzerám dobre a páči sa mi to :) No myslím si, že takéto nejaké triedenie mi môže pomôcť

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem schopná vymýšlet si outfit na další den až hodinu :D :)

      Vymazat
  9. Klasický styl naprosto miluju! ♥ Baví mě to, navíc si v něm připadám svá a to je, myslím, to nejdůležitější. ♥ Mám to stejně jako ty! :D Někdy mám styl jako "don't care nekoukej na mě" a někdy naopak "nešahej na mě těma špinavýma prackama!" Opravdu docela se divím co si to beru na sebe! :D

    http://basic-whitegirl.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Připadat si svá v oblečení je určitě to nejdůležitější :). Jo, přesně přesně! :D

      Vymazat