Co se stalo Maky?

by - března 21, 2017

Ahoj všichni! Už od začátku března se cítím lehce v časovém pressu a nestíhám dělat ani jednu věc na sto procent. Mám toho hodně do školy, pracuji na školním časopise a navíc jsem poznala jednoho úžasného člověka, kterému věnuji hodně ze svého volného času. I když bych si opravdu moc chtěla najít čas jen tak si sednout k počítači a psát, tak to stejně nějak nezvládám. Úplně nechci, aby se blogování stalo mou každodenní povinností. Chci to dělat hlavně pro zábavu. 

Dnes jsem nemocná a nemám na práci vůbec nic, takže jsem si řekla, že nějaký ten článek vydám a také se pokusím připravit si pár článků dopředu. Doufám, že se na mě moc nezlobíte a pokusím se svou neaktivitu napravit
Musím ale říct, že většinou, když začnu méně vydávat příspěvky, tak je to hlavně proto, že procházím nějakým horším obdobím nebo tak, ale nyní se cítím opravdu šťastně (snad to nezakřiknu). Věci jsou přesně tak, jak by být měly i přes to, že mám na všechno kolem nedostatek času. Pevně doufám, že ta horší kapitola mého života, která se odehrávala zhruba od léta až do začátku března pominula a já budu konečně moc s chutí dělat věci, které mě baví a hlavně být s lidmi, které mám opravdu ráda. V poslední době jsem si uvědomila, na kom mi opravdu záleží a s kým má cenu trávit svůj čas. Mám kolem sebe lidi, kteří mě podporují v tom, co dělám a to je podle mě jedna z nejdůležitějších věcí vůbec. Rozhodla jsem se, že se přestanu stresovat z maličkostí a začnu si užívat všeho, co je na mém životě dobré. 

Užijte si zbytek dne a těšte se na nové články!

You May Also Like

7 komentářů

  1. To je dobře, že je i dobře. :)
    Tak ať to pokračuje!

    OdpovědětVymazat
  2. Správné rozhodnutí a ještě lepší je, že pracuješ na školním časopisu! 😊

    OdpovědětVymazat
  3. Přesně, člověk by měl myslet pozitivně. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Také teď nemám moc času. :( Užívej života jak to nejvíc jde! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tak ať se už máš jenom dobře! ♥
    Moc se těším na nové články! :) ♥
    S láskou
    ♥JORIES♥

    http://basic-whitegirl.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat