Photo diary | FEBRUARY

by - března 01, 2017

Ahoj všichni a krásnou středu! Stále nemohu uvěřit tomu, že už je tu březen. Kam jen se ten únor poděl? Vždycky mi připadalo, že se ty zimní měsíce strašně vlečou, ale letos tomu tak vůbec není.
24. března k nám přijedou němečtí studenti na výměnný pobyt, takže u sebe budu hostit jednu miloučkou Němku, která se jmenuje Pia a je opravdu skvělá, jsme v kontaktu už asi 3 měsíce a hrozně se na ní těším! Teď ale malinko utíkám od tématu... Dnes jsem si pro vás připravila Photo diary za měsíc únor. Ještě si nejsem jistá, jestli budu dělat Photo diary po každém měsíci (to se rozhodnu až koncem března), ale únor mi připadal celkem zajímavý a fotek mám až až, tak jsem si řekla, že ten článek udělám. :)


Vlastni ani nevím, proč jsem v únoru tak hodně fotila, protože jsem na žádných zajímavých místech kromě Brna nebyla. Tak tedy jdeme na to! :)



To, co držím v ruce, je opravdu skvělý kalendář, který jsem dostala od svojí kamarádky Aničky (tímto tě zdravím :D) a jsou v něm na každý den různé citáty a vtipy o kočkách. Na fotce samozřejmě nesmí chybět moje kočička Princezna. 

Nové vlásky!

Jarňáky v Brně! :) 


Můj florbalový zápas, na kterém jsem dala svůj první gól v zápase! Juhůůů!

 Tenhle měsíc se hodně nesl ve znamení kávy :))

Doufám, že se vám fotografie líbily a už jsem moc těším, až vám budu moc představit Němku Piu, která za mnou přijede, jak už jsem psala na začátku, 24. března. Vloni jsem se této výměny s německým Rottweilem také účastnila a pokud máte i vy možnost účastnit se nějaké výměny, tak určitě neváhejte, protože jsem získala užitečné zkušenosti a hlavně jsem potkala skvělé lidi.

Přeji vám dobrý start do nového měsíce!











You May Also Like

5 komentářů

  1. Dobré fotky :) aj tebe prajem šťastný a úspešný mesiac :) Beauty Poradca

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné fotky! Dostala jsem z toho chuť na kafe! :D Krásný start do nového měsíce i tobě! ♥

    http://basic-whitegirl.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Lovely photos! It looks like a great February :) xx

    OdpovědětVymazat